вівторок, 30 жовтня 2007 р.

Як святкувати Хеллоуїн?

Вибачте що цілий місяць ніхто не писав, адже учасники цього блогу такі нанайци!
Одже день всіх мертвих наступає на пяти а ви ше нічого не придумали. Читайте і обирайте підходящі варінати, які пропоную вам я, Арлекіно.
1) Класичний. Влаштувати вечірку-маскарад у когось вдома. Якщо хочете, щоб вечірка була із сюрпризом, тоді не скажіть власнику хати про вечірку яка буде у нього вдома. Якшо ви сюрпризів не любите, то зробіть по уставленому шаблону. Кожен повинен прийти в костюмі(без костюмів не пускати, і не приймайте відмазки типу "а я і так пяний!"), кожен хто буде, має принести із собою якусь страву(і готувати нічого не нада, крім серветок, і не буде недовольних хафчиком, кожен принесе те що сам хоче їсти(але якшо хтось принесе якусь бурду - тицніть його носом в неї, і він нахавається, і ви поржете)). Всі страви покласти на шведський стіл і побільше місця для танців(не забудьте в кожну кімнату поставити тазік(не бійтесь їм найдеться примінення)).
2) Дикий. Зберіть групу людей (мінімум 15 штук), одягніться як зомбаки, мутіть морду кірпічом, ідете всім гуртом на вулицю десь так опівночі і вичікуєте жертву. Коли якийсь одинокий перехожий/перехожа буде іти, тупо починаєте іти за ним ледь-ледь повільним кроком і говорити про себе "Brainz, brainz, brainz...". Гарантія, що любий наложить у штанці/юпочку і дасть чосу. Ще класно це всьо зазняти на відео.
Мінус - одинокий перехожий може бути вампіром і тоді він тупо у вас всіх випє кров, а як не зможе то хоча б понадкушує, або добрий дядя з дрободаном тоді вам точно торба.
3) Гопський. Класична американська дитяча забава - на Хелоуїн ходити від хати до хати і попрошайнячати цукерки, класний день для бомжів-солодкоїжок, їм і костюмів не треба. Правда у нас такий метод не прокатить бо люди в країні добре захищені - кожен третій дасть у вухо, так що забудеш як тебе звати, у іншого є дрободан, а у решти блондінок - кондоми куда тебе може успішно засунути перша третина. 
Одже дітки я підкинув вам малєц ідей, а ви уже там самі розберетесь слухатись мене чи ні.