субота, 29 вересня 2007 р.

Як стати блондінкою?


Так хорош розпускати нюні і давайте перейдем до практичних порад. Життя складна штука і пес її знає шо нам пригодиться в житті, тому ось моя порада.
Стати блондинкою не так вже і легко як вам думається, справжня чистокровна блондинка це не тільки колір волосся а 60 кілограм тупого мяса.
По-перше вам потрібно перефарбувати колір волосся у відповідно світлий
По-друге вам потрібно змінити те як ви думаєте, а краще взагалі не думати. Ви повинні тільки залишити всі свої основні інстинкти і добавити декілька нових - тащитись від усього розового, сміятись коли вам кажуть слово "турбуленція" і жахатись коли кажуть"генератор".
По-третє потрібно попрацювати над своїм іміджом. Носити тільки мініюбки і топіки навіть зимою. Купляти тільки ту річ у якої класна назва або розову. Коли вам щось не подобається або не зрозуміло або ви чогось сильно хочете, кліпайте очима до тих пір поки щось не станеться, якшо ж результату довго не буде застосуйте убер зброю блондинок - чупа-чупс або просто покажіть сіськи.
І останнія етап який допоможе вам підтвердити що ви дійсно блондинка - зробіть щось надзвичайно тупе. Один із варіантів застряньте головою між дверима метро бо у вас упала сумочка і ви її піднімали.

PS І останнє прохання коли ви станете ідеальною блондинкою будь-ласка убийтесь апстіну.

1 коментарі:

БеркуТ сказав...

Я не стану блондінкою (((